Ofis Projeleri
17 Eyl 2014 16:21 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 01:51

Via Flat'la ofisler nefes alacak!

İş dünyası artık sıkışık plazalardan daha geniş ve yatay çalışma alanlarına geçmeyi tercih ediyor. Via Flat tek katta 5 bin 400 metrekareye kadar varan geniş ofis alanları ile Ankara’nın iş yaşamında sınır tanımıyor.

Via Flat'la ofisler nefes alacak!
21.400 m2 kiralanabilir ofis alanı,  4.200 m2 kiralanabilir ticari alandan oluşan Via Flat'te ofis büyüklükleri 100 m2 ile 5.436 m2 arasında değişmektedir. İçerisinde 68 adet ofis, 11 dükkan, 4 mağaza, 6 toplantı salonunun yer aldığı proje, bakanlıklar, üniversiteler, hastaneler, oteller, alışveriş merkezleri, iş dünyası, önemli dernek ve odaların bulunduğu lokasyonda yer almaktadır.

Via Flat cephesiyle ve iç mimarisinde kullanılan malzemelerin kalitesiyle fark yaratan bir proje olmasının yanı sıra, lokasyon, konsept ve mimari farklılıklarıyla, Ankara’nın en prestijli projesi ve Türkiye’nin en prestijli projelerinden biri olacak. Bu prestiji hayatına yansıtarak yeni iş ve yaşam tarzını yaşamak isteyenlerin Ankara’daki buluşma noktası Via Flat olacaktır.

VIAFLAT HAKKINDA

Her biri ayrıcalıklı markalar haline gelen seçkin projelere imza atmış olan Bayraktar; gökdelen iş merkezi anlayışını tamamen değiştirecek yatay ofis tasarımıyla yepyeni bir projeyi Ankara'ya sunuyor: Via Flat

Via Flat, özel mimari tasarımı ve hayatı kolaylaştıran detayları sayesinde tüm çalışanlar için iç açıcı ve verimli çalışma alanlarına ev sahipliği yapıyor.

İş hayatına renk katan sosyal alanlar, kafe ve restoranlar, toplantı salonları, açık ve kapalı otoparklarıyla Via Flat, iş dünyasının merkezinde. Ofisiniz şehrin tam kalbinde; metroya, 5 yıldızlı otellere, hastanelere, alışveriş merkezlerine ve sadece birkaç dakika mesafede olsun isterseniz, Via Flat sizleri bekliyor...

MİMARİ

Via Flat, iş merkezlerine getirdiği yatay mimari bakış açısı, iç tasarım detayları ve iş hayatını kolaylaştıran donanımlarıyla, Ankara’nın en seçkin projelerinden bir olmaya aday.

Via Flat, 4,5 metreye kadar ulaşan kat yüksekliği ve tek katta 5.000 m2’ye kadar genişleme imkanı olan ofisler sunmaktadır. Bu ofislerde iç mekânlara kolayca dağılabilen doğal gün ışığı ile ferah, aydınlık ve canlı bir çalışma ortamı sağlanmaktadır.

Çalışanların iş hayatını keyifli ve verimli bir hale getiren Via Flat mimarisinde, sadece ofis alanları değil, ortak alanlarda da tüm detaylar düşünüldü. Süs havuzları, oturma grupları ve bitkilerle süslenmiş ferah atrium, hem siz hem de misafirleriniz için dört mevsim değerlendirilebilecek ideal alanlar sunmaktadır.

TEKNİK

* Tüm girişlerde (ana giriş, lobi, otopark) kontrollü geçiş sistemi
* Hava otomasyonu ve kontrol sistemli denetleme sayesinde her mevsim temiz hava ve temiz havayı ısıtma-soğutma imkânı
* Tüm binada, girişlerde ve iç mekânlarda kapalı devre güvenlik kamerası sistemi
* Kapalı otoparkta gaz algılama ve alarm sistemi
* Bina genelinde yangın algılayıcılar ve alarm sistemi
* Kat ve koridorlarda anons sistemi
* Olası kesintilere karşı sürekli güç kaynağı

OTOPARK

* 220 araçlık güvenlikli otopark
* Otoparka giriş ve çıkışlarda akıllı kart sistemi
* Otopark içinde araç yıkama ve bakım servisi
* Arzu edenler için vale hizmeti

YEME - İÇME

* Çalışanların dinlenebilecekleri ortak kullanım alanları
* Çeşitli restoran ve kafeler ile keyifli mola imkânları

TOPLANTI HİZMETLERİ

Etkinlikleriniz, sıkışık ofislerin dar alanlarından çıkarak, Via Flat’in özel toplantı alanlarında daha verimli ve prestijli hale geliyor.

Via Flat’in kiralanabilir toplantı salonlarında seminer, konferans ve benzeri etkinliklerinizde Via Flat'in profesyonel hizmetlerinden faydalanabilirsiniz.

Rezervasyonlarınız için bize ulaşın

Toplantı salonları teknik altyapısı:

* Güçlü internet bağlantısı
* Her salonda barkovizyon VGA girişi
* Salon kapasitelerine uygun barkovizyon cihazları
* Telekonferans ve video konferans imkânı
* Her salona özel düzenlenmiş ses sistemleri
* Farklı oturma düzenlerine uygun masa ve oturma grupları
* Faks-fotokopi hizmetleri
* Isıtma-soğutma imkânı sağlayan havalandırma sistemleri

Toplantı hizmetlerimiz:

* Yapılacak etkinlik hakkında detaylı bilgi alma
* Gerekli karşılama/yönlendirme/uğurlama hizmetlerini sağlama
* Etkinlik süresinde çay-kahve ve tuzlu-tatlı kurabiye ikramları
* Etkinlik esnasında deneyimli kadrodan teknik destek
* Tüm soru ve isteklerinizle ilgilenmeye hazır müşteri hizmetleri