Yazlık Projeler
26 Haz 2014 10:20 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 01:20

Tüm yatırımını buraya harcadı! İşte ünlülerin yazlık evleri!

Gösteri dünyasının ünlüleri yaz aylarında ya da fırsat bulduklarında gözde tatil mekanlarına koşuyorlar. Ama onun dışında hemen hemen hepsinin nefes kesici güzellikte yazlık evleri de var.

Tüm yatırımını buraya harcadı! İşte ünlülerin yazlık evleri!
İşte ünlülerin bazılarını elden çıkarıp yenisiyle değiştirdiği bazılarını yeni satın aldığı yazlık evleri ve o evlerin doyumsuz manzaraları...


İŞTE ÜNLÜLERİN YAZLIK EVLERİ...

Baywatch dizisiyle üne kavuşan Pamela Anderson'ın Malibu'daki sayfiye evi.İçinde bir de piyanosu bulunan bu evi binbir emekle dekore ettirmişti Anderson.Anderson yaşadığı finansal güçlükler nedeniyle bu evi satışa çıkardı.Anderson bu ev için 7.75 milyon dolar istiyor.

Seksi yıldız Malibu'daki evini 2000 yılında 1.8 milyon dolara satın almıştı.

Brooke Shields bir zamanların çocuk yıldızıydı.
Ünlü yıldız Brooke Shields'ın Hamptons'ta bir sayfiye evi bulunuyor.New York'un zenginlerinin yazın akın ettiği Hamptons'taki bu evi geçen yıl 4.3 milyon dolara satın aldığı konuşuluyor.Ev, 1920'lerin mimari tarzını yansıtıyor.

Courtney Cox'un Malibu'daki yazlık evi...
1950 yılında inşa edilen bu binanın dört bir yanından okyanus görünüyor.Cox satın aldığında ev kelimenin tam anlamıyla yıkıntı halindeydi.Ünlü yıldız evin restorasyonu için küçük bir servet harcadı.

Eşi David Arquette'den boşanan Cox, yaz aylarını bu evde kızıyla birlikte geçiriyor.Bu evi artık tanımayan kalmamıştır büyük olasılıkla.

George Clooney'in İtalya'da Como Gölü kıyısındaki sayfiye evi. Clooney'in nişanlısı Amal Alamuddin ile burada evleneceği konuşuluyor.

Jennifer Lopez de Hamptons'ta ev sahibi olan ünlülerden.Lopez'in sahip olduğu tek gayrimenkul bu değil. Ünlü yıldızın birçok yerde evleri var.

Jennifer Lopez, gösteri dünyasının en çok kazanan yıldızlarından biri.

Scarlett Johansson'un Hamptons'taki evi.
Güzel yıldız bu yılın Ocak ayında bu evi satın aldı.Johansson bu ev için 2.2 milyon dolar ödedi.
Johansson yakında bir bebek sahibi olacak.

Khloe ve Kortney Kardashian'ın Hamptons'taki 'teleizyon' evi.İki kız kardeş maceralarını anlatan reality show için bu evde yaşıyor. Onların Hamptons'ta bulunması çevre sakinlerini rahatsız etmişti.

Lauren Conrad kısa bir süre önce Laguna Beach'teki bu evi satın aldı. Okyanus manzaralı bu ev için Conrad'ın 8.5 milyon dolar ödediği konuşuluyor.Ev 1937 yılında inşa edildi.

Lauren Conrad burayı satın almadan önce yine aynı bölgede bulunan evini satışa çıkarmıştı.Conrad doğup büyüdüğü Laguna Beach'te çekilen The Real Orange County adlı TV şovuyla tanındı.

Burası da aktör Matthew Perry'nin Malibu'daki 'cam' evi.Friends dizisiyle yıldızı parlayan Perry, sabahları uyandığında önce gösterişli havuzunu sonra da okyanusu görüyor. Ancak Perry bu evi bu yılın ilk aylarında satışa çıkardı.

Eğer bir yatırım için gözden çıkaracak 20 milyon dolarınız varsa belki de burası tam size göre...
Aktör Matt Damon, Miami'deki sahil evini kısa bir süre önce satışa çıkardı.

Shakira'nın Miami'deki evi.
Ünlü şarkıcı da bir süre önce burayı satışa çıkardı.

Tasarımcı Kelly Wearstler'in Malibu'daki evi kelimenin tam anlamıyla soluk kesici.

Rol aldığıThe Real Housewives of Beverly Hills ile adını duyuran Yolanda Foster ve eşinin de Malibu'da bir yazlık evi var.

Tasarımcı çift Bob ve Cortney Novogratz'ın sayfiye evi ise mesleklerinin en ince ayrıntılarını uyguladıkları bir mekana dönüşmüş.Tasarımcı çift tam yedi çocuk sahibi...