Fuar
02 Eki 2015 14:38 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 03:30

Seramiksan Cersaie Fuarı'na damga vurdu!

Bologna'da düzenlenen uluslararası seramik fuarı CERSAIE, 28Eylül-2 Ekim tarihlerinde seramiğin başkenti olan İtalya’nın Bologna şehrinde gerçekleşti.

Seramiksan Cersaie Fuarı'na damga vurdu!
 
Türk seramik sektörünün, teknoloji, tasarım ve yenilik konusunda istikrarlı markası Seramiksan, karo ve vitrifiye ürünlerini uluslararası sektör profesyonellerinin beğenisine sundu.
 
Dünyanın en büyük uluslararası seramik ve banyo aksesuarları fuarı CERSAIE heyecanı sona erdi. İtalya’nın Bologna kentinde düzenlenen ve seramik sektörünün global profesyonellerini bir araya getiren fuarda Seramiksan, Türk seramik sektörünü başarıyla temsil etti.
 
28Eylül-2Ekim 2015 tarihlerinde, Bologna Fuar Merkezi’nde, bu sene 32.’si düzenlenen CERSAIE’de, dünyanın en ileri teknolojisini kullanarak ürettiği koleksiyonu ile dikkatleri bir kez daha üzerine toplayan Seramiksan; kusursuz üretim teknolojisinin yanı sıra, profesyonel tasarım ekibi tarafından tasarlanan desen, renk ve modelleri ile Türkiye’nin tasarım farkını CERSAIE’ye taşıdı. 
Seramiksan 2016 Koleksiyonu’nda yer alan yeni ürün grupları da seramiğin merkezi İtalya’da sergiledi. 
 
Tasarım Farkını Ortaya Koyan, Göz Alıcı Koleksiyonlar 
 
Seramiksan, digital üretim teknolojisi ile full lappato, sırlı porselen karo, nanotech olarak ürettiği, tasarım farkıyla dikkat çeken Golden, Betostone, Asia, Antikwood, Beyoğlu, Galata, Mojave, Granada, Pulpis, Grunge ve ultra beyaz karo serileriyle fuarda yer aldı. 
 
Seramiksan yeni ürünleri ve ebatlarıyla da dikkat çekerken, porselen karolar 15x90,50x50, 60x60,60x90 cm ebatlarıyla, yer karoları 40x40 cm, duvar karoları ise 30x60 cm ebatlarıyla farklı alternatifler sundu.
 
Son Teknoloji Ürünü, Çevreye Duyarlı Ürünlerini Sergiledi
 
Sektörde geleceğin üretim teknolojisi olarak görülen, robot teknolojisi ile üretilen vitrifiye grubu ürünleriyle, suyun doğallığına yakışan bir estetik sunan Seramiksan, Ocean Plus, Terra, Volcano, Luna, Silva, Natura ve Aqua serileriyle CERSAIE'de yer aldı. 
 
Seramiksan, modern tasarımları ve kusursuz üretim teknolojisinin yanı sıra su tasarrufu sağlayan çevreye duyarlı ürünlerle Türkiye’nin tasarım ve sanayi gücünü İtalya’da sergiledi. 
 
Türkiye’nin Sanayi ve Tasarım Gücünü İtalya’da Temsil Eden Marka: SERAMİKSAN 
 
Bu yıl Seramiksan Karo ve Vitrifiye ürünlerini yenilikler ile birlikte CERSAIE’de sergilediklerini belirten İhracat Müdürü Rıfat Noyan “İtalyan seramik markası Ceramica Rondine'nin %50' sini alarak seramiğin dünya başkentinde yerimizi çok önce almıştık. Ceramica Rondine’nin sektöre yön veren karo modellerini Ceramica Rondine standında sergiledik. Bu ortaklıkla Seramiksan, uluslararası pazarda dikkatleri üzerine çekti. İhracat yaptığımız ülke sayısı 50 ve bu sayıya her geçen gün yeni ülkeleri eklemeye devam ediyoruz. Farklı teknik ve nitelikteki ürünlerimizin çokluğu, ebat, renk ve desen çeşitlerimizle Amerika'dan Avrupa'ya, Afrika'dan Asya'ya, Uzak Doğu ve Arap ülkelerine kadar farklı beğenileri olan pazarların taleplerini karşılayabilmemiz ihracatımızı olumlu yönde etkiliyor.  Her yıl üst üste artan bir ilgi ile CERSAIE Fuarı’nı tamamlıyoruz. Bu sene de bu ilginin artarak devam ettiğini görmek bizleri çok memnun etti.  CERSAIE, ayrıca Türk seramik sektörünün geldiği noktayı dünya çapındaki profesyonellere sergilemek için en doğru platform. Fuarda ileri teknoloji ve estetik tasarımları buluşturduğumuz ürünlerimiz ile Türk seramik sektörünü temsil etmekten gurur duyuyoruz. Teknolojimiz ve ürünlerimizle dünya çapında 1000’e yakın firmanın katıldığı CERSAIE’de farkımızı bir kez daha gözler önüne serdik. Karo ve vitrifiye ürünlerimiz büyük beğeni topladı.” Diyerek fuar ile ilgili görüşlerini bildirdi.