Emlak Konut
23 Kas 2017 09:34 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:34

Şehit Eren Bülbül'ün ailesine yeni ev

Türkiye'yi yasa boğan 15 yaşındaki Trabzonlu şehit Eren Bülbül'ün ailesine yeni ev yapılıyor. Büyükşehir Belediyesince inşasına başlanan evin 2018 yazında teslim edilmesi planlanıyor.

Şehit Eren Bülbül'ün ailesine yeni ev
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Maçka'da PKK'lı teröristlerin saldırısı sırasında şehit düşen 15 yaşındaki Eren Bülbül'ün ailesi için yeni bir ev inşa ediyor.  



Şehit düşmeden 2 ay önce sosyal medyadaki hesabından yaptığı ‘Biri de çıkıp demiyor ki 'Eren iyi ki varsın' paylaşımıyla akıllara kazınan Eren Bülbül’ün ailesinin köy evi yeniden inşa ediliyor. Yolgören Mahallesi'nde şehit Eren Bülbül'ün kabri yakındaki alanda Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan ev inşaatının önümüzdeki yılın yaz aylarına kadar tamamlanması planlandı.
 
YENİ YAYLA SEZONUNA YETİŞTİRİLECEK
 
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, "Projeyi sayın Cumhurbaşkanımıza sunduk. Kendileri çok olumlu buldu. 'Gereken neyse yapılsın' yönünde talimatları oldu. Çalışmalara kısa bir süre önce başlamıştık. Evi tamamlamak için çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Bölgede hava şartları malum. Şartları el verdiği sürece çalışmalar hızla sürecek ve özel tasarlanmış evimizi önümüzdeki yaza kadar tamamlayıp ailemize yeni yayla sezonu başlamadan teslim etmeyi arzu ediyoruz" dedi.