Dekorasyon
25 Eki 2015 16:28 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 03:38

Yaşadığınız mekanları eğlenceli hale getirin!

Enerjinizi, rengarenk detayları ve retro desenleri birleştirerek yaşadığınız mekanları eğlenceli hale getirebilirsiniz.

Yaşadığınız mekanları eğlenceli hale getirin!
Klasik anlayışına karşı olarak hayatımıza giren Pop-Art akımı son dönemde ev dekorasyonunda da trend haline geldi. Modada etkisini yoğun bir şekilde hissettiğimiz Pop-Art, farklı ve orijinal fikirlere malzeme sunuyor.

Canlı renkler kullanarak eğlenceli mekanlar yaratmak isteyenler için Pop-Art akımından esinlenebilirsiniz. Pop-Art akımı için ihtiyacınız olan tek şey içinizdeki enerjidir aslında. İçinizdeki enerjiyi, rengarenk detaylarla ve retro desenlerle birleştirmeniz,enerjili mekanlar yaratmanız için yeterli olacaktır.



Desenli kumaşlar ve neon renkler kullanın

Pop-Art denildiğinde akla gelen ilk şey: Renk ve desen. Bu sebeple kullanmak istediğiniz rengin neon tonları bu tarz için ideal olacaktır. Geometrik ve karışık desenler de Pop-Art'ın vazgeçilmezidir. Bu sebeple rengarenk olmaktan ve karıştırmaktan korkmayın.



Duvarlarda ünlülerin pop-art hallerini kullanın

Pop-Art modasında en çok kullanılan dekorasyon ürünleri , ünlülerin Pop-Art tarzında yeniden yorumlanmış çizimlerinden oluşan ürünlerdir. Odanıza asacağınız Pop-Art çiziminde bir Audrey Hepburn ya da Marilyn Monroe tablosu, koltuklarınızda ya da halınızda bu çizimlere yer vermeniz ya da duvar kağıdı olarak tercih etmeniz bu trendi yakalamanızı sağlayacaktır.



Pop-art aksesuarlar kullanmaktan çekinmeyin

Pop-Art tarzının evinizin genel dekorasyon tarzına hakim olmasını istemiyorsanız önerimiz aksesurlarda bu akıma yer vermenizdir. Son zamanda Pop-Art tarzında aksesuarlar oldukça modadır ve bu konuda birçok çeşit bulmanız mümkündür.