Sektörel
29 Oca 2018 16:55 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:39

Özdemir: Çalışmalar rekor bir hızla sürüyor

Limak Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, 3.Havalimanı'nda çalışmaların rekor bir hızla devam ettiğini söyledi. Özdemir, Türkiye'nin mega projesini 29 Ekim'de açmayı planladıklarını da sözlerine ekledi.

Özdemir: Çalışmalar rekor bir hızla sürüyor
Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'ndan itibaren İstanbul 3. Havalimanı'nı açmayı planladıklarını belirterek, "Çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. İnanılmaz bir hızla, bir dünya rekoru hızıyla çalışmaları sona erdirmeye gayret ediyoruz." dedi. 

DÜNYA REKORU HIZIYLA ÇALIŞIYORUZ

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, İstanbul'da yapımı süren 3. havalimanında inşaat çalışmalarının hızlı ilerlediğini söyledi. Havaalanı inşaatında gece gündüz çalışıldığını vurgulayan Özdemir, şu ifadeleri kullandı: İnşallah 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'ndan itibaren İstanbul 3. Havalimanı'nı açmayı planlıyoruz. Çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. İnanılmaz bir hızla, bir dünya rekoru hızıyla çalışmaları sona erdirmeye gayret ediyoruz. İnşallah şu anda mani gözükmüyor.

PERSONELLER EĞİTİMLERİ ALIYOR

Özdemir, 3. Havalimanını çalıştıracak, işletecek sistemi kurmaya çalıştıklarını da dile getirerek, "Onunla ilgili personel alımlarını yapmaya başladık. Oradaki elektronik sistemler, bagaj sistemleri, yolcuya yapılacak servisler ve bütün sistemlerle ilgili çalışacak arkadaşlar bir taraftan eğitim alıyorlar. İnşallah açılışa kadar da bu eğitimler devam edecek ve açılış günü de bütün personelimiz hazır olacak." şeklinde konuştu