Röportaj
27 Mar 2018 11:36 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:44

NG Rezidans'ta ustalık ve kalite buluştu

NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Güral, Basın Ekspres’in en iddialı otel, rezidans ve kongre merkezi projesi NG Rezidans için artık son virajın dönüldüğünü söyledi ve ekledi: Seramikten gelen güç, inşaata yansıdı.

NG Rezidans'ta ustalık ve kalite buluştu
NG Kütahya Seramik'in estetik ve güven kavramını bir araya getirdiği NG Residence projesi, için artık son düzlüğe girildi. 2018’in ikinci yarısında yaşamın başlayacağı proje, konumu itibariyle İstanbul'un en değerli ve gelecek vaat eden lokasyonlarından biri olan Basın Ekspres Yolu’na yepyeni bir soluk katacak. Metro ve Atatürk Havalimanı’na oldukça yakın mesafede bulunan projede, 26 katlı rezidans, 5 yıldızlı uluslararası zincir otel kulesi ve 3 bin 200 kişilik kongre merkezi yer alacak. NG Residence’da büyüklükleri 62 ila 139 metrekare arasında değişen 300 daire bulunuyor. 1+1 ve 2+1 seçeneklerinin yanından sunulan 3.18 metreye varan tavan yüksekliği ise oldukça ferah bir yaşamın kapılarını açıyor.

İŞİMİZ UCUZLA DEĞİL KALİTEYLE

NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, satışların şubat ayı itibariyle daha memnuniyet verici rakamlara ulaştığını belirtti. Emlakeki.com Genel Yayın Yönetmeni Denizhan Erkoç'a açıklamalarda bulunan Güral, “Baharın gelmesiyle daha da iyi olacak. Şu an halihazırda yüzde 50’lere ulaştık. Özellikle yabancı ilgisi bizi çok mutlu ediyor. 7 bin TL gibi bir metrekare fiyatımız bulunuyor. Bölgenin ortalamasında. Tüketici artık eskisi gibi değil. Kullanacağımız malzemeyi, ürünün markasını en ince ayrıntısına kadar soruyor, araştırıyor. Kaliteli ürün ile kaliteli inşaat yapan firmalar bir adım öne geçiyor. Burayı daha ucuza yapma imkanımız vardı ama bizim işimiz ucuzla değil kaliteyle. Seramikten gelen gücümüzü inşaata yansıtıyoruz” ifadelerini kullandı.

BÖLGENİN EN İDDİALI OTELİ

Proje tamamlanıp yaşam başladığında bölgenin en ayrıcalıklı ve en donanımlı kongre otelinin sahibi olacaklarını da belirten Güral sözlerini şöyle sürdürdü: Lokasyona baktığımızda fuar ve kongre merkezine ve havalimanına 10 dakikalık mesafede yer alıyoruz. Ayrıca İstanbul’un en önemli ulaşım aksları olan E-5 ve E-6 yollarının tam ortasındayız. Bildiğiniz üzere bu bölge havalimanına yakın olması sebebiyle otel ve kongre bölgesi olarak ilan edildi. 450 odadan oluşacak otel projemiz yaklaşık 1000 yatak kapasiteli olacak. Otel markası olarak Marriot’la ilerleyeceğiz. Proje tamamlandığında uluslararası büyük kongre ve etkinliklere ev sahipliği yapacak. Residence sakinleri otelin tüm imkanlarından faydalanacak.

KİŞİYE ÖZEL ÖDEME SEÇENEKLERİ

NG Residance’dan daire sahibi olmak isteyenler için çok farklı çözümler mevcut. Ödeme planlarını kişiye özel hazırlanıyor ve ister banka kredisiyle ister taksitle daire sahibi olma ayrıcalığı sunuluyor. 

ÇİN PAZARINDA TERECİYE TERE SATIYORUZ

Erkan Güral, seramikte Türkiye’nin lider firması pozisyonunda olduklarını belirterek, “Seramik bizim çok iddialı olduğumuz bir sektör. Uzak Doğu’da birçok ülke ve Çin’e ihracat yapan ilk ve tek Türk markasıyız. Çin’e bile seramik satıyorsak, deyim yerindeyse “tereciye tere” satmış oluyoruz” dedi.

15 TEMMUZ SERAMİK FABRİKASI

NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle 20 Ocak 2018’de 15 Temmuz Seramik Fabrikası’nın açılışını gerçekleştirdiklerini söyledi. Güral, “Kütahya Zafer Meydanı’ndaki o gece unutulacak gibi bir gece değildi. Babam Nafi Güral, Kütahya’da Zafer 10 bin vatandaşımızın önünde yaptığı konuşmada “Fabrikalar peş peşe gelecek, yatırımlar hiç durmayacak. Ben de size yeni bir fabrika sözü veriyorum” demişti. Ertesi gün hemen kolları sıvadık ve sözümüzü tuttuk.” diye konuştu.