Sektörel
04 Nis 2018 15:23 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:45

‘Gayrimenkul Zirvesi’ sektörün geleceğine yön verecek

‘Türkiye Gayrimenkul Platformu’ GYODER bu yıl 16’ncısını düzenleyeceği Gayrimenkul Zirvesi ile sektörün gündemini belirleyecek.

‘Gayrimenkul Zirvesi’ sektörün geleceğine yön verecek
‘Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu’ GYODER, bu yıl 16’ncısını gerçekleştireceği Gayrimenkul Zirvesi’nde; birbirinden çarpıcı, renkli, ufuk açan konu ve konuşmacılarıyla sektörün gündemini belirleyecek. Zirvede, gayrimenkul alanında en çok merak edilen konular, sektörün ulusal ve uluslararası temsilcilerinin yanı sıra, Serdar Bilgili, Fettah Tamince ve Murat Özyeğin gibi iş dünyasının önemli isimleri ve usta ekonomi yazarlarından oluşan konuşmacılar tarafından masaya yatırılacak. Açılışını Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin yapacağı zirvede, ‘modern medya imparatoru’ olarak nitelendirilen Tyler Brule, geleceğin marka şehirleri konusunda görüşlerini aktaracak. GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Feyzullah Yetgin, “GYODER’in patentli markası ‘Gayrimenkul Zirvesi’ her yıl merakla beklenen, sektörün en önemli buluşması haline geldi. Zirve, ulusal ve uluslararası platformda öne çıkan birbirinden değerli konuşmacılarla gayrimenkul sektörünün geleceğine yön verecek” dedi.

Sektörün DNA’sı mercek altında

GYODER (Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği) tarafından, 2000 yılından bu yana düzenlenen ‘Gayrimenkul Zirvesi’, bu yıl 17 Nisan Salı günü Uniq İstanbul’da, ‘Türkiye Gayrimenkul Sektörünün DNA’sı Mercek Altında’ teması ile gerçekleştirilecek. Deneyimli gazeteci ve sunucu Deniz Bayramoğlu’nun moderatörlüğünde tüm gün sürecek zirvede, sektör temsilcileri, kanaat önderleri ve her biri alanında uzman ulusal ve uluslararası arenada söz sahibi isimler, sektöre ilişkin yeni gelişme ve beklentileri değerlendirecek.

Sektörün geleceği konuşulacak

Türkiye ekonomisi için stratejik öneme sahip gayrimenkul sektörünün detaylıca konuşulacağı geniş perspektifli bir zirve gerçekleştireceklerini vurgulayan GYODER Başkanı Doç. Dr. Feyzullah Yetgin,  “Birbirinden değerli sektör liderleri, kanaat önderleri, ekonominin nabzını tutan deneyimli yazarlar ve alanında uzman profesyonellerin; yeni fikir, öneri ve çözümlerini paylaşacağı bu zirvede, gayrimenkulün geleceğini konuşacağız” diye konuştu.

Tyler Brule’dan ‘Geleceğin marka şehirleri’

‘Gayrimenkul Zirvesi’, Monocle gibi dünya markası haline gelen dergisi, radyosu, mağazaları ve farklı girişimleriyle tanınan yayıncı, reklamcı, trend gurusu Tyler Brule’un ‘Geleceğin Marka Şehirleri’ içerikli konuşmasıyla başlayacak. 2001 yılında İngiliz Toplumu Dergi Yayıncıları tarafından Yaşam Boyu Başarı Ödülü’ne layık görülen en genç isim olan ve bugün medya dünyasının en etkili liderlerinden biri haline gelen Tyler Brule, “Gelişimini heyecanla takip etiğim şehirlerin başında geliyor” dediği İstanbul’a yönelik görüşlerini de paylaşacak.

‘Gayrimenkulün Genetik Hafızası’

GYODER Başkan Yardımcıları Ersun Bayraktaroğlu, Neşecan Çekici ve Prof. Dr. Gürsel Öngören, ‘Gayrimenkulün Genetik Hafızası’ başlığı altında gerçekleştirecekleri sunumlarında; Türkiye’nin Gayrimenkul Hafızası Nasıl Çalışıyor?, Gayrimenkulün Geçmişi ile Geleceğin Haritasını Çıkarmak Mümkün mü?, Yarının DNA’sı İçin Dün ve Bugün Bize Ne Anlatıyor?, Sektörün Genetiği Hangi Yönde Değişecek?, Gayrimenkul İçin Kusursuz Gen, Düş mü Gerçek mi? konularını değerlendirerek, Türkiye’de gayrimenkulün tarihsel gelişimine ışık tutacak.  ‘Gayrimenkul Sektörü ile DNA’nız Uyuştu mu?’ başlıklı oturuma katılacak Bilgili Holding Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Bilgili,Fiba Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özyeğin ve The Land of Legends Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince’nin de aralarında bulunduğu önemli isimler, farklı sektörlerden gayrimenkul sektörüne geçenlerin beklentilerini, sektörün avantajları ve dezavantajlaını tüm yönleriyle değerlendirecek.