Gündem
17 Oca 2018 15:42 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:38

Evinin yanışını kedisine sarılıp izledi

Sobasını benzinle tutuşturmaya çalışan 83 yaşındaki Ali Meşe, evinin kül olmasına neden oldu. Yaşlı adam evinin yandığı anları ise kedisine sarılıp izledi. Ortaya çıkan yürek burkan manzara sonrası Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın devreye girdi ve yardım sözü verdi.

Evinin yanışını kedisine sarılıp izledi
Bolu'nun Mudurnu ilçesine bağlı Ordular köyünde yaşayan 83 yaşındaki Ali Meşe, tek katlı ahşap evinde bulunan sobayı benzin dökerek tutuşturmak istedi. Bu sırada alevlerin birden parlaması üzerine çıkan yangını gören köy sakinleri durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, yangını kısa sürede kontrol altına aldı. Meşe ile eşi ve 2 çocuğunun yaşadığı ahşap ev, yangında kullanılamaz hale gelirken, Meşe, yangından kedisinin kurtulmasıyla teselli oldu.

'14 TAVUKTAN 13'Ü TELEF OLDU'

Sobayı yakmak için benzin kullandığı esnada yangının çıktığını anlatan Meşe, "Sobaya benzin dökmüştüm ve sobanın parlamasıyla dışarı kaçtım. Dumanlar içinden eşim ve iki oğlum da evden çıktı. Evin bodrumunda bulunan 14 tavuktan 13'ü telef oldu" dedi. Meşe'nin komşusu Bahattin Gülen ise yangını fark ettiği esnada alevlerin yükseldiğini ve evin kısa bir süre içerisinde yandığını kaydetti. 
İBRAHİM KALIN, BOLU VALİSİ İLE GÖRÜŞTÜ

Bu acı olayın ardından Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, konuyla ilgili Bolu Valisi ile görüştüğünü belirterek Twitter hesabından "Ali Meşe amcanın ihtiyacı giderilecek inşallah" mesajını paylaştı.