Turizm
30 Eyl 2015 11:18 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 03:29

Endless Boutique Taksim'de açıldı...

Endless Hotels Group, üçüncü oteli Endless Boutique’i açtı…

Endless Boutique Taksim'de açıldı...
2012 yılından beri A plus butik otelcilik hizmeti veren Endless Hotels Group’un, Endless Suites ve EN Suites’ten sonra üçüncü oteli olan Endless Boutique hizmete açıldı. Her otelinde ayrı bir konsept kurgulayan Endless Hotels Group, bu otelinde retro ve vintage öğeler kullanarak özel bir mimari tasarıma imza attı. Mimariyi tamamlayıcı unsurlar olarak odalarda, vintage görünümlü dekoratif objeler ve eşyalar bulunuyor.

Endless Boutique’de büyük metrekarelerde, ferah beş oda tipi bulunuyor. Superior Suits odalar 28 m2 olup, nostaljik dokuya sahip cumbalı eski Beyoğlu konaklarını andırıyor. Deluxe Suites odalar 32 m2 büyüklüğünde, şık ve özel tasarımlı 4-5 kişilik gruplar ve aileler için ideal. Deluxe w. Balcony odalar ise 34 m2, deluxe odaların tüm özelliklerinin yanında artı olarak balkona sahip. Connection Rooms 32 m2 ve 1+1 özelliğiyle çocuklu aileler için uygun. Endless King Suit 65 m2 genişliğinde, 1+1 odalı, çatı formuna sahip ve ferah yapısıyla otelin kral dairesini oluşturuyor. Ayrıca teras kısmında İstanbul şehir manzarası izlenebiliyor.

Endless Boutique’in açık mutfağında tüm yemekler misafirlerin gözü önünde ve hijyenik ortamda yapılıyor. Otelin kafe - bistro bölümünde yiyecek ve içeceğinizi alıp keyifle vakit geçirilebiliyor. Tüm odalarda mini bar, mutfak,  iklimlendirme sistemi, uydu TV/LCD, ücretsiz Wi-Fi, lap top uyumlu emanet kasası ve saç kurutma makinesi bulunuyor. Otel misafirlerinin faydalanabilecekleri, Bali ve Endonezyalı terapistler tarafından uygulanan SPA hizmeti de mevcut.

İstanbul’un kalbi Taksim’in sakin ve huzurlu tarafında, butik oteller bölgesinde yer alan otel Taksim Meydanı’na ve İstiklal Caddesi’ne düzayak yürüme mesafesinde yer alıyor. Taksim metrosuna olan yakınlığıyla da Galata Kulesi, Ayasofya, Topkapı Sarayı, Kapalıçarşı ve Sultanahmet gibi turistlerin yoğun ilgi gösterdiği tarihi mekanlara da kolay ulaşım imkanı sağlıyor. Ayrıca Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Merkezi, İstanbul Kongre Merkezi ve Cemal Reşit Rey Konser Salonu gibi merkezlere yürüme mesafesinde yer alıyor.

Endless Hotels Group, her otelinde uyguladığı farklı konsept ve üstün hizmet kalitesiyle misafirlerine Türk misafirperverliğini en iyi şekilde gösteriyor.