Emlak Konut
12 Tem 2017 15:20 Son Güncelleme: 09 Oca 2019 20:52

Emlak Konut'tan Çamlıca Camisi'ne dev bağış!

Çamlıca'da yapımı devam eden caminin inşaatına Emlak Konut'tan 12 milyon 500 bin liralık bağış geldi.

Emlak Konut'tan Çamlıca Camisi'ne dev bağış!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başbakanlığı döneminde temelleri atılan ve yapımında sona yaklaşılan Çamlıca Camisi'nin inşaatına Emlak Konut'tan dev bağış yapıldı. 
 
Emlak Konut GYO, Kamuyu Aydınlatma Platfrmu'na (KAP) sosyal sorumluluk projeleri kapsamında bağış yapılması hakkında açıklama yaptı.

Buna göre şirket, Çamlıca'da inşaatı devam etmekte olan Çamlıca Camisi'ni yapan İstanbul Cami ve Eğitim Kültür Hizmet Birimleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği'ne 12 milyon 500 bin liralık bağış yaptığını açıkladı.

Türkiye'nin halka açık en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketi olan Emlak Konut, daha önce de 2014 yılında 10 milyon liralık, 2015'te 12 milyon liralık, 2016 yılında ise 8 milyon liralık bağış yapmıştı. Şirketin İstanbul Cami ve Eğitim Kültür Hizmet Birimleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği'ne yaptığı son bağış ile rakam 42 milyon 500 liraya ulaşmış oldu. 

Emlak Konut GYO'nun yaptığı açıklama şu şekilde; 

Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında eğitim, kültür, sanat faaliyetlerine destek vermek amacıyla, halen Çamlıca'da inşaatı devam etmekte olan; cami, Türk İslam Eserleri müzesi, sanat galerisi, kütüphane, el sanatları atölyesi ve konferans salonu inşaatını yapmakta olan "İstanbul Cami ve Eğitim Kültür Hizmet Birimleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği"ne Şirketimiz tarafından 12.500.000 TL bağış yapılmıştır.