Dekorasyon
07 Eki 2015 15:48 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 03:32

Doğtaş Kelebek Mobilya Effect Halkla İlişkiler'i seçti

Türkiye mobilya sektörünün öncü firması Doğtaş Kelebek Mobilya, iletişim danışmanlığı için, Türkiye’nin deneyimli ve uzman iletişim danışmanlığı şirketi Effect Halkla İlişkiler ile anlaştı.

Doğtaş Kelebek Mobilya Effect Halkla İlişkiler'i seçti
Doğtaş Kelebek Mobilya, Effect Halkla İlişkiler’den kurumsal iletişim danışmanlığı, Doğtaş, Kelebek Mobilya ve Kelebek Mutfak markalarının medya ilişkileri ve lider iletişimi alanlarında hizmet alacak.
 
Türkiye mobilya sektörünün öncü markalarını bünyesinde barındıran Doğtaş Kelebek Mobilya, yurt içi ve yurt dışındaki seçkin noktalarda bulunan Doğtaş, Kelebek Mobilya ve Kelebek Mutfak mağazalarıyla büyümeye devam ediyor. Mobilya perakendeciliğine getirdiği yenilikçi bakış açısı ve kazan kazan yaklaşımı ile bayilerine kârlı bir iş ortaklığı sağlayarak sektörde önemli bir konuma yükselen Doğtaş Kelebek Mobilya, Türk mobilyasını kalitesiyle ve modern tasarımıyla yurtdışında da başarıyla temsil ediyor.  
 
Effect Halkla İlişkiler'in 20 yılı aşkın deneyim ve birikimiyle, stratejik iletişim danışmanlığı hizmeti verdiği müşterileri arasında Microsoft, Finansbank, General Electric, Carlson Rezidor Hotel Grubu, Nutricia Anne Bebek Beslenmesi, Arzum, Nissan, Toyota, Hayat Kimya gibi ulusal ve uluslararası birçok şirket bulunuyor.