İnşaat
13 Eki 2015 13:26 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 03:35

Kuveyt'te Körfez yatırımcısıyla buluştu!

Beyttürk İnşaat, Kuveyt Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nda Körfez yatırımcısı ile buluştu...

Kuveyt'te Körfez yatırımcısıyla buluştu!
Kuveyt Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’na katılan tek Türk firması olan Beyttürk İnşaat,  Yalova ve Orhangazi’de yatırımcılardan büyük ilgi gören ve satışı devam eden projelerini, Körfez yatırımcısının beğenisine sundu.
 
Beyttürk İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Uğurcan Barman, “Büyük Körfez ve uluslararası firmaların yer aldığı bu fuar bizim için önemli bir fırsat oldu. Bir yandan projelerimizi tanıtma olanağı bulduk, bir yandan da birçok yatırımcı firma ile iletişime geçme şansı yakaladık” dedi.
 
 
Türk inşaat sektöründe yabancıya konut satışında lokomotif şirket konumunda olan Beyttürk İnşaat, Kuveyt'te 5-10 Ekim tarihlerinde düzenlenen Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nda (Kuwait International Property Show – KIPS) Körfez yatırımcısı ile buluştu. 
 
Fuara katılan tek Türk firması olan Beyttürk İnşaat, Yalova ve Orhangazi’de yatırımcılardan büyük ilgi gören ve satışı devam eden projelerini, Körfez yatırımcısının beğenisine sundu.
 
“Yabancıya konut satışının anlamı farklı”
 
Beyttürk İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Uğurcan Barman, fuara ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Güçlü yapımızla, Türkiye dışında komşu ülkelerde de projeler geliştirmeyi hedefliyoruz ve bununla ilgili çalışmalarımıza başladık. Bu nedenle, büyük Arap ve uluslararası firmaların yer aldığı bu fuar bizim için önemli bir fırsat oldu. Bir yandan Beyttürk İnşaat’ı ve sürdürdüğümüz projeleri tanıtma olanağı bulduk, bir yandan da birçok yatırımcı firma ile iletişime geçme şansı yakaladık" dedi.  Türkiye’nin gücünü uluslararası platformda anlatmayı hedefledik. Bu amaçla uluslararası organizasyonlarda yer almaya devam edeceğiz.