Turizm
28 Eyl 2015 10:47 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 03:28

Lüks otel Batışehir'de açılıyor...

Batışehir Four Points by Sheraton Otel'in açılışı Ekim ayında yapılacak...

Lüks otel Batışehir'de açılıyor...

Batışehir projesi, Egeyapı Group tarafından hayata geçiriliyor. 818 bin metrekarelik arsa alanına sahip Batışehir projesinde 3 bin 189 daire yer alıyor.

Batışehir projesinde aynı zamanda rezidans kısımlar, daireler, ofisler, otel, alışveriş alanları, okul ve sosyal alanlar yer alıyor.

TEM Otoyolu'na cepheli bir konumda yükselen Avrupa'nın en büyük projelerinden biri olan Batışehir, tamamlandığında 15 bin kişinin yaşayacağı bir proje olacak. 


Batışehir Four Points by Sheraton Otel açılışa hazırlanıyor...

Batışehir’in içindeki 144 odalı Four Points by Sheraton Otel sayesinde önemli misafirlerinizi en üst standartlardaki özellikleriyle şehir oteli konforunda ağırlayabileceksiniz. 



“Avrupa’nın En İyi Karma Kullanım Projesi” ödüllü ve dünyanın en önemli ekonomi yayınlarından biri tarafından “Getiri Potansiyeli En Yüksek Projesi” olan Batışehir Four Points by Sheraton Otel Atatürk Uluslararası Havalimanı’na 12 kilometre uzaklıkta konumlandırılıyor.

Four Points by Sheraton İstanbul Batışehir Otel’in 36 süit olmak üzere 144 odası, bir restoran ve bir barı, iki toplantı odası ve bir iş merkezinin bulunduğu 360 metrekarelik bir toplantı ve etkinlik alanı ve fitness salonu ile park yerleri olacak.

Tam açılışın 15 Ekim'de yapılacağı projede 1 Ekim itibariyle rezervasyonlar yapılacak. Öte yandan ofis kısmında inşaat çalışmaları da devam ediyor. 



Markanın günümüzde seyahat edenlerin gereksinimlerine yönelik vaatleri ve öngörüsünü yansıtan otel, odalarda Four Points by Sheraton konforuna sahip yataklar ve ücretsiz şişe suları, ücretsiz bütün ortak alanlarda Wi-Fi bağlantısı, harika bir kahve eşliğinde lezzetli bir kahvaltı ve en iyi markaların serinletici yerli biraları gibi markanın misafirlerin güne iyi başlayıp günü iyi bitirmelerine yardımcı olacak belirleyici unsurlarını da içerecek.



Kübra GENÇ/Emlakeki.com