Yeni Projeler
09 Mayıs 2018 15:01 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:48

Akzirve'nin Topkapı'daki yeni projesi görücüye çıktı

İstanbul Zeytinburnu Nakliyeciler Sitesi üzerinde inşa edilen Akzirve Topkapı projesi basına tanıtıldı.

Akzirve'nin Topkapı'daki yeni projesi görücüye çıktı
Türkiye’deki yatırımlarını çeyrek asırdır sürdüren Akzirve Gayrimenkul, İstanbul'un en değerli arazilerinden birinin üzerinde hayata geçireceği projesinin tanıtım toplantısını gerçekleştirdi.

Emlak Pencerem'in haberine göre; kentin merkezinde modern mimarisi ile İstanbul’un yeni sembolü olacka Akzirve Topkapı projesinde satışlara başlandı.

İstanbul Avrupa yakası konut projelerinden biri olan ve üzerinde yıllardır Nakliyecilerin yer aldığı ambarların bulunduğu arazi üzerinde hayata geçirilecek olan dev projesi Akzirve Topkapı lanse edildi.

Tabanlıoğlu Mimarlık imzası taşıyan Akzirve Topkapı projesi 80 Bin metrekare büyüklüğünde bir arazi üzerinde 492 Bin Metrekarelik bir inşaat alanına sahip olacak.

Projede, toplam inşaat alanının %85’i konut olmak üzere, ofis ve ticari alanlar bulunacak. Proje kapsamında kamunun kullanımına sunulacak alanlar da yer alacak.

Projenin 2021 yılı içerisinde tamamlanması hedefleniyor.

Ön talep toplanmasına başlanılan projede yer alan konutlarda metrekare satış fiyatları 8 – 9 bin TL arası, ofislerde metrekare satış fiyatları 10 – 12 bin TL arasında değişen fiyatlarla alıcısını beğenisine sunuldu.

250 milyon dolar gibi bir parayla satın alınan Nakliyeciler Sitesi arazisi ile birlikte inşaat yatırımının da 1 milyar TL olduğu Topkapı projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 konut seçenekleri yer alıyor.

Toplamda 1736 daire, 279 rezidans konut, 96 ofis ve 71 ticari birimden oluşacak olan Akzirve Topkapı karma konut projesi 2182 adet bağımsız bölüm olarak tasarlandı.

Projenin 36 ay gibi bir zamanda tamamlanarak sahiplerine teslim edilmesi planlanmış durumda.