Dekorasyon
07 Eki 2015 16:26 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 03:32

Ahşap sıcaklığında dekoratif çizgiler: Palisandra

Tureks Stone, Palisandra koleksiyonu ile doğal taşlarla ahşap doğallığında çizgiler yaratıyor, dekorasyona sıcak ve cazip bir görünüm kazandırıyor.

Ahşap sıcaklığında dekoratif çizgiler: Palisandra
Dekorasyonda dünya markası Tureks Stone, özellikle ahşap kullanımının öne çıktığı mekanlarla kullanılmak üzere tasarladığı Palisandra koleksiyonu ile doğal taşları ahşabın sıcak dokusu ile bütünleştiriyor.
 
Country, retro, vintage dekorasyon stilleri ile uyumlu bir koleksiyon olan, modern tarzı tercih edenler için de kullanışlı bir koleksiyon olan Palisandra modelleri, ev ve ofis ortamlarına sıcak ve cazip bir görünüm kazandırmak isteyenler için ideal bir seçim olarak öne çıkıyor. Özel tekniklerle işlenen ve ahşabın dalgalı doğal çizgilerini taşıyan Palisandra koleksiyonu, farklı renk ve desen seçenekleri ile sunuluyor.  
 
Palisandra koleksiyonunda yer alan modellerin her biri farklı renk tonlarını barındırmalarından dolayı, yaşam alanlarında yer alan her türlü ahşap eşya ile yüksek uyum sağlıyor, doğal taş ve ahşap kombinasyonunu sağlayarak dekorasyona çekici bir derinlik kazandırıyor.